Tuncer’in söylemini Ancın da tekrarladı: “Borcunuzu ödeyin!”

Tuncer’in söylemini Ancın da tekrarladı: “Borcunuzu ödeyin!”

“SGK’ya borcunuzu ödeyin, bu emekliye faydanız dokunsun” paylaşımı nedeniyle, trollerin hedefi olan AK Parti MKYK Üyesi, Genel Başkan Vekili Yardımcısı Mehmet Umut Tuncer’in söylemini tekrarlayan AK Parti Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı ve Efeler Belediyesi Meclis Üyesi Ozan Ancın hem “Borcunuzu ödeyin!” dedi hem de CHP kanadından gelen tepkilere yanıt verdi.

“SGK’ya borcunuzu ödeyin, bu emekliye faydanız dokunsun” şeklinde yaptığı paylaşımla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na 698 bin liralık prim borcunu ödemeye davet eden AK Parti MKYK Üyesi, Genel Başkan Vekili Yardımcısı Mehmet Umut Tuncer’e CHP kanadı ile trollerden gelen tepkiler üzerine AK Parti Aydın İl Tanıtım ve Medya Başkanı Yasin Gülpolat’tan sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Aydın İl Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Ozan Ancın da açıklamada bulundu.

Ancın, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“AK Parti MKYK Üyemiz ve Genel Başkan Vekili Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 698 Milyon TL SGK borcunun ödenmesi gerektiğini açıkladı. Değerli başkanımızın çağrısını siyaseten hakarete varan ithamlarla bu şekilde cevaplamak ancak CHP’li siyasilere yakışırdı onlar da zaten kendilerine yakışanı yaptı.

CHP’li siyasiler yine antidemokratik tavırlarını sergileyerek, siyaseten nerede olduklarını bir kez daha hatırlattı, kalitelerini gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesine yapılan borcunuzu ödeyin seslenişi haklı bir sesleniştir. Zira Türkiye genelinde belediyelerin SGK’ya olan toplam prim borcu 96 Milyar TL’ye ulaşmıştır ve bu borçların %67,7’si tek başına CHP’li belediyelere aittir. Şimdi bu gerçeği bilerek nasıl bir seslenişte bulunulsaydı?

HAKARET VE TEHDİT DİLİYLE CEVAP VERİYORLAR

Tabii; bilboardlarda reklam, olmadık konserler, reklam ve algı bütçesi tasarruf tedbirlerine takılınca şimdi hep bir ağızdan CHP’li siyasiler kendilerine böyle bir reklam mecrası yarattı. İcraatlar ile gündeme gelemedikleri yerde böyle hakaret ve tehdit diliyle cevap verecekler. Biri de çıkıp demiyor ki 700 milyona varan borcu biz nasıl yaptık?

BU TARZ SİYASET İLE PODYUMLARDALAR

İşte ancak bu tarz siyaset ile podyumlardalar. Tavsiyemiz; kendi medyalarının son dönemki ifşalarından hareketle neler olmuş Aydın’da ve CHP’li belediyelerde bir ona baksınlar. Kendi teşkilatlarına onun bir hesabını versinler de ondan sonra isteyen emekli siyasilerle Eylül’de isteyenle Ekim’de yine görüşürüz.

HALKA ZULMETMEDİNİZ Mİ?

Kişi kendinden bilir işi… CHP’li meclis üyeleri de tıksıra tıksıra yenilen kul hakkından bahsediyor; yahu önce kendinize dönüp bir bakın! Her seçimde kimsenin huzurunu bozmayacağız söylemlerinden sonra sırf önceki belediyeler döneminde işe girmiş binlerce kişiyi kapının önüne koyup binlerce aileyi mağdur etmediniz mi? Anlaşamadığı(nız) kendi belediyeleriniz yüzünden yöre halkına kendiniz zulmetmediniz mi? Kuşadası’ndan götürülen duş kabinlerini, soyunma kabinlerini yaz bitiyor sahillerden kaçırmadınız mı? Yaz bitiminde mi aldığınız yere koyacaksınız? Tatilini geçirmeye gelen Türkiye’nin dört bir yanından insana sahillerde ettiğiniz zulüm kul hakkına girmiyor mu?

“BORCUNUZU ÖDEYİN!”

Olur, kul halkından bahsedelim; SGK’ ya borç nasıl yapılır? Vergisini ödeyen milyonlarca insan varken siz onların da kul hakkına girmiyor musunuz? Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 700 milyon lira prim borcu yoktu da biz mi uyduruyoruz bunu? MKYK Üyemiz Sayın Mehmet Umut Tuncer’in söylemini tekrarlayalım: “Borcunuzu ödeyin!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.