"Kadınlar ekonomik dar boğazın en büyük mağdurları!"

"Kadınlar ekonomik dar boğazın en büyük mağdurları!"

Yerli ve Milli Parti Denizli İl Başkanı Gülşen Tok, genel olarak siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Aktif siyasetin kendisine çok şey öğrettiğini bu bilgilere de vatandaşlara aktarması gerektiğini söyleyen Başkan Tok: Tüm ülkede olduğu gibi Denizli'de büyük maddi ve manevi sorunlar var. Fakat bizler bu sorunlara çözüm olmak için Yerli ve Milli Parti'yi kurduk. İktidar olduğumuz an liyakatli kadrolarımızla bütün sorunlar bitecek" dedi.

Yerli ve Milli Parti Denizli İl Başkanı Gülşen Tok, yaptığı açıklamada çiftçiler, öğrenciler ve emekliler için birçok uygulamanın esas alınması gerektiğini vurguladı. Ekonomik krizin tüm vatandaşları endişelendirdiğine dikkat çeken Tok, özellikle kadınların bu konuda en çok şikayette bulunan kesim olduğunu ifade etti. "Bu enflasyonla sadece evde bir bireyin çalışması, evde büyük bir geçim sıkıntısı olduğunu gösteriyor. En ucuz gıda 50 TL ile başlıyor. Kiralar da keza yüksek. Tüm bunlar birer sorun, fakat bunların çözümü Yerli ve Milli Parti. Biz partimizi bu yüzden kurduk. İktidara geldiğimiz zaman bunların hepsini düzelteceğiz. Sorunlara çözüm olacak bir tüzüğümüz var" diye konuştu.

"BARINMA SORUNU ORTADAN KALKMALI"

Konut ve kira sorunlarına değinen Tok, TOKİ'nin konut üretimini artırarak insanların barınma sorunlarını çözmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmazlıkların çözümünde arabuluculuk mekanizmasının daha yaygın hale getirilmesini savundu. Kırsal kesimlerde çiftçiye destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Tok: "Çiftçimizin kaldırdığı ürünü de devletin alması gerekiyor. Böylelikle tüketici ile üretici karşı karşıya gelmemiş olur" dedi.

"İL KONUMUNA OLAN İLÇELER VAR"

Üniversite öğrencilerinin gıda ve barınma sorunlarına da dikkat çeken Gülşen Tok, bu konuda daha ciddi adımlar atılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, 100.000 nüfusu aşan her ilçenin il konumuna getirilmesi ve büyükşehir ibaresinin kaldırılarak tüm şehirlerin aynı statüde olması gerektiğini savundu. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara da büyük destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

"DENİZLİ'DE BÜYÜK SORUNLAR MEVCUT"

Yerel sorunlara da değinen Tok, Denizli'nin büyükşehir statüsünde olmasına rağmen büyük bir ulaşım sıkıntısı ve altyapı sorunu yaşadığını belirtti. Engelli vatandaşların yürüyecek kaldırımları dahi olmadığını ifade eden Tok, dışarıdan alınan göçlerin de maddi ve manevi sıkıntılara yol açtığını söyledi. Geçim sıkıntısı nedeniyle gençlerin farklı illere gitmek zorunda kaldığını vurgulayan Tok: "31 Mart'ta belediye seçimleri oldu. Denizli'de el değiştiren belediyeler arasında yer aldı. Şu an yeni başkanı takip ediyoruz. Plan ve projelerini izliyoruz. Denizli için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.