Tuncer’den Çerçioğlu’na çağrı: “SGK’ya olan borcunuzu ödeyin!”

Tuncer’den Çerçioğlu’na çağrı: “SGK’ya olan borcunuzu ödeyin!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin SGK borçlarının tahsil edileceğine ilişkin açıklaması üzerine konuşan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Genel Başkan Vekil Yardımcısı Doç. Dr. Umut Tuncer, Aydın Büyükşehir Belediyesinin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçlarının 698 milyon TL. olduğunu açıkladı. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çağrıda bulunan Tuncer, “Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız SGK’ya olan 698 Milyon TL borcunuzu bir an önce ödeyin” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında belediyelerin SGK borçlarının tahsilatı ile ilgili harekete geçileceğini söylemesi ve “Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız, kaynağında bu borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Dolayısıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı artık bunun tahsilini kaynağında yapacaktır, bunu böyle bilesiniz” ifadelerini kullanması üzerine AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, Genel Başkan Vekil Yardımcısı Doç. Dr. Umut Tuncer, Aydın Büyükşehir Belediyesinin SGK borçlarının 698 milyon TL. olduğunu açıkladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çağrıda bulunan Tuncer, “Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız SGK’ya olan 698 Milyon TL borcunuzu bir an önce ödeyin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.