Özkardeşler'e önemli görev

Özkardeşler'e önemli görev

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Birol Özkardeşler, Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı olarak Teşkilat Başkanlığına seçildi.

Bursa'da yapılan Seçimli Genel Kurul sonrası Konfederasyonun ilk yönetim kurulu toplantısı İzmir'de Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu'nun 52 il ve 300'ün üzerinde sivil toplum toplum kuruluşu ile büyük bir çatı örgütü olduğunu dile getiren Birol Özkardeşler "Böyle büyük bir organizasyonda öncelikli olarak İzmir'i temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.Ülkemizin büyük bir bölümünü kapsayan konfederasyon yönetim kurulu olarak Genel Başkanımız Sabri Mutlu'nun önderliğinde gerek yurt içi gerekse yurt dışında bizleri önemli görevler bekliyor.

Teşkilatlanma konusunda seçildiğim görevin öneminin ve sorumluluğunun bilinci içinde hemşerilerimize ve soydaşlarımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz. Konfederasyonumuzun ilk yönetim kurulu toplantısını İzmir'de yapmaktan mutluluk duyuyor, bu göreve seçilmem konusunda desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.