Milletvekili Bülbül'den Yeni Vergi Paketi hakkında sert açıklamalar

Milletvekili Bülbül'den Yeni Vergi Paketi hakkında sert açıklamalar

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, yeni vergi paketi kapsamında emeklilere ödenecek en düşük 12.500 lira maaşın "bütçeye yük" olduğunu ifade eden AKP’ye yönelik sert açıklamalarda bulundu.

"Emeklilik Alın Teriyle Kazanılmış Bir Haktır"

Bülbül, "Emekliler sizin lütfunuz dolayısıyla maaşa hak kazanmadı, yıllarca çalışıp prim ödediler. Emeklilik alın teriyle kazanılmış bir haktır, AKP’nin vatandaşa bahşettiği bir iyilik değildir! Emekli maaşı, insan onuruna yakışır bir yaşam standardı sağlayacak düzeye ulaşana dek emeklinin sesi olmaya devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

"Kimse Gücünü Kendinden Sanmasın"

"Kimse gücünü kendinden sanmasın! Sizi iktidar yapan halk, 31 Mart Yerel Seçimlerinde olduğu gibi sizi koltuğunuzdan indirmeyi de bilir. Yüzlerinin ifadeleri, vücut dilleri her şeyin farkındalar, gideceklerini biliyorlar. Bu halk sizden artık bıktı. Gideceksiniz." diyen Bülbül, AKP hükümetine karşı sert bir tavır aldı.

"Zengini Daha Çok Zengin Ettiniz, Fakir, İşçi, Emekliyi Bitirdiniz"

"Zengini daha çok zengin ettiniz, tamam. Fakir, işçi, emekliyi bitirdiniz, artık tamam. Yeter artık, tamam. Vallahi billahi tamam. Ekmek, Kuran çarpsın tamam." ifadeleriyle tepkisini dile getiren Bülbül, AKP hükümetine karşı halkın sabrının tükendiğini belirtti.

Bülbül, açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı: "Emeklilerimizin hak ettiği yaşam standardını sağlamak için mücadelemiz devam edecek. AKP'nin bütçe bahanesiyle emeklileri mağdur etmesine izin vermeyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum