MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’tan Ramazan Bayramı mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Alıcık, bayramın birlik, dirlik ve iyilik fırsatı olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
"Bizleri bir kez daha Ramazan Bayramı ile buluşturan Cenab-ı Allah’a şükrediyorum. Birbirimize dayanarak, birbirimizden feyiz alarak hoşgörü ve sevgi çemberimizi daha da geliştirelim. Sıla-i rahim ile mesafeleri silelim, buluşmalar ve sıcak gülümsemeler Aydın’ımızın dört bir yanını gökkuşağı gibi sarsın. Kadrimizin, kavlimizin, kaderimizin kesiştiği her yerde yaşanan acılar bir an önce son bulsun."
Alıcık, mesajında özellikle şehit ailelerini ve gazileri anarak, “Evvelemirde kahraman şehitlerimizi rahmet ve hürmetle anıyor, şehit ailelerimizin bayramını gönülden kutluyorum. Gazilerimize en iyi dileklerimi sunuyor, tedavi altında olanlara acil şifalar diliyorum.” dedi.
Ayrıca Türk ordusu, polis teşkilatı ve sağlık çalışanlarının bayramını tebrik eden Alıcık, MHP Aydın teşkilatına da teşekkürlerini sundu. Vatandaşlara da seslenen Alıcık, bayramda uzatılan hiçbir elin geri çevrilmemesi gerektiğini belirterek, barış ve kardeşliğin daim olması temennisinde bulundu.
Bayram tatili boyunca yola çıkacak vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Alıcık, “31 Mart 2025 Pazartesi günü Ramazan Bayramı’nın ikinci günü saat 12.00’de Aydın İl Başkanlığımızda yapılacak bayramlaşmaya tüm dava arkadaşlarımı ve hemşehrilerimi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.