TÜRGEV’e bağış konusunda Çerçioğlu’nun ağzını bıçak açmıyor!

TÜRGEV’e bağış konusunda Çerçioğlu’nun ağzını bıçak açmıyor!

Aydın 24 Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Servet Töz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak’ın da yöneticisi olduğu Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV) milyonluk bağış yaptığını yeniden gündeme getirdi. Konunun sosyal medyada yer bulmasıyla büyüyen soru işaretleri ve eleştirilere rağmen Çerçioğlu’nun ağzını bıçak açmıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak’ın da yöneticisi olduğu TÜRGEV’e yaptığı iddia edilen milyonluk bağış yeniden gündeme geldi. Aydın 24 Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Servet Töz, yazar Ergün Poyraz’dan sonra Çerçioğlu’na yakınlığı ile bilinen gazeteci Durmuş Tuna’da bağış konusunu gündeme getirdi.

CHP'Lİ ÇERÇİOĞLU'NDAN TÜRGEV'E 50 MİLYONLUK BAĞIŞ

Çerçioğlu’nun 2015 yılında 10 milyon lira, 2018 yılında 40 milyon lira olmak üzere toplam 50 milyon lira bağış yaptığını ima eden Tuna, “TÜRGEV dosyasında son noktayı koyayım, sonra sinir uçlarına tek tek dokunacağım. Şu ana kadar boş konuşmadığımı Aydın kamuoyu gördü. Zor olmayan bir sorum var. Özlem Çerçioğlu 2015 yılında TÜRGEV'e 10 milyon lira 2018 yılında 40 milyon lira bağış yapmış olabilir mi? Toplamda 50 milyon lira” dedi.

TÜRGEV’e bağış konusunu 2018 yılında gündeme getiren gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Servet Töz, kaleme aldığı “Çerçioğlu’na bir şey olmaz!” başlıklı yazısında, Özlem Çerçioğlu’nun TÜRGEV'e bağışta bulunduğu bilgisini AK Parti’de siyaset yapan önemli bir isimden öğrendiğini belirtti.

ÇERÇİOĞLU NEDEN SUSKUN?

2018 yılında gündeme gelen TÜRGEV’e bağış konusunun geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelmesiyle büyüyen soru işaretleri ve eleştirilere rağmen Çerçioğlu sessizliğini korurken, kamuoyu kendisinden açıklama bekliyor.

CHP’li belediyeden TÜRGEV’e milyonluk bağış! Tıklayınız

Çerçioğlu’na bir şey olmaz! Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum