İş Bankası'ndan son dakika: Faizsiz nakit avans kampanyasında son gün!

İş Bankası'ndan son dakika: Faizsiz nakit avans kampanyasında son gün!

Türkiye İş Bankası'nın yeni müşterilerine sunduğu büyük fırsat, faizsiz nakit avans kampanyası bu gece sona eriyor. Kampanya kapsamında 300 TL ile 25.000 TL arasında faizsiz nakit avans imkanı sunulmakta. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin, işlemlerini İşCep ve Maximum Mobil üzerinden tamamlamaları gerekiyor.

Elazığ Haber’de yer alan habere göre;İş Bankası'nın "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak 1 Ağustos - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında bankanın yeni müşterisi olanlar, 25.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans avantajından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında faizsiz nakit avans, 2-3 ay vade için geçerli olup, avans tutarları 300 TL ile 25.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Vade Süresi: 2-3 ay

Avans Tutarı: 300 TL - 25.000 TL

Kullanım Kanalları:İşCep ve Maximum Mobil

Kampanya Sınırlamaları

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için bazı kısıtlamalar bulunuyor. Faizsiz nakit avans, bir müşteri tarafından en fazla iki kez kullanılabilir ve toplamda 25.000 TL ile sınırlandırılmıştır. 2-3 ay dışında tercih edilen vadelerde ve 25.000 TL üzeri tutarlarda ise geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Katılım Koşulları ve Son Tarih

Yeni müşteri olma süreci tamamlandığında kampanya hakları ilk iş günü başlatılacak ve bu haklar en geç iki iş günü içinde tanımlanacaktır. Kampanya 31 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla sona erecek, bu yüzden fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor. Her müşteri, kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.