CHP’nin ağır topları Ergün Poyraz’ı topa tuttu

CHP’nin ağır topları Ergün Poyraz’ı topa tuttu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yakınlığı ile bilinen Koçarlı ilçesi CHP üyesi olan Ergün Poyraz’ın yıllardır Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri hakkında sürdürdüğü karalama kampanyaları sebebi ile Kuşadası CHP İlçe örgütü ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in şikâyeti üzerine açılan ihraç dosyası TELE 1 televizyonuna konu oldu.

CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ve Hüseyin Yıldız, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Geyik ile Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in görüşlerinin alındığı haber programında, bir gazeteci için olabilecek en ağır iddialar yazar Ergün Poyraz hakkında konuşulduğu öne sürüldü.

mehmet-gurbilek-001.jpgYazar Ergün Poyraz’ın disiplin sürecini anlatan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, “Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında asılsız, iftira içerikli sosyal medyada paylaşımları yapmakta ve bu kamuoyunu artık bizi ciddi anlamda rahatsız etmekteydi. Kendisiyle ilgili bir disiplin dosyası hazırladık ve bu disiplin dosyasını genel merkezimize gönderdik” dedi.

ERGÜN POYRAZ HESAP VERMELİ

omer-gunel.jpgSosyal medyadan attığı iftiralara karşılık bulamayınca bunları bir şantaj kitabında toplayan Ergün Poyraz hakkında bir kez daha suç duyurusunda bulunduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “2020 yılından bugüne kadar sistematik olarak gerek şahsımı gerekse partimiz hedef alan birçok yalan, iftira ve kumpas eyleminin baş aktörü olmaktan da geri durmamıştır. Tek tek ifşa olan Ergün Poyraz, işlediği aleni suçlar sebebiyle adalet önünde hesap vermelidir” diye konuştu.

“KİTAP DEĞİL, İFTİRA DERLEMESİ”

bulent-tezcan.jpgYazar Ergün Poyraz’ın iftiralarını şantaj maksadıyla sürekli tekrarladığını belirten CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan şöyle konuştu:

“Gazetecilik, iftiracılık değildir. Bu şahıs gazeteci değildir, iftira derlemeleri yapan biridir. Hiçbir dayanağı olmayan iftiralara çok rahat atabilme konusunda ihtisaslaşmış biridir. Bunu bir gazeteci beyanı olarak değil müfterinin beyanı olarak görüyorum. Kitapla iftira derlemesini de ayırmak lazım. Sözü edilen kitap, bir kitap değil, iftira derlemesidir.”

“YALAN İFTİRA İÇERİKLİ HABERLER YAPMA KONUSUNDA İHTİSAS YAPMIŞ BİRİ”

huseyin-yildiz.pngCHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da Poyraz'ı gazetecilik örgütlerinin meslekten atması gerektiğini ifade etti. Yıldız, “Son günlerde hangi odaklara hizmet ettiği net olarak anlaşılan Ergün Poyraz ismindeki kişi kendisinin gazeteci yazar olarak tanıtarak gerek şahsıma gerek milletvekili olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize yönelik hakaret, iftira, yalan içerikli paylaşımlardan fazla geçmemektedir. Bu şahsın gazeteci yazar olmadığı aşikârdır. Kendisinin biyografik geçmişine bakıldığında bir yalan iftira içerikli haberler yapma konusunda ihtisas yapmış biri olduğu ortadadır” ifadelerini kullandı.

“UTANÇ VERİCİ”

kurtulus-geyik.jpgYazar Ergün Poyraz’ın paylaşımlarının düşmanca olduğunu belirten CHP İl Başkan Yardımcısı Kurtuluş Geyik, “Başta Kuşadası belediye başkanımız olmak üzere partili milletvekillerimiz, il ve ilçe örgüt yöneticilerimiz hakkında uzun zamandır ve sistematik olarak iftira ve yalan haberler paylaşan Ergün, Poyraz'ın gazeteci kimliğini taşıması, basın camiası adına utanç verici bir hal almıştır. Bugün Cumhuriyet düşmanı olduğu inkar edilmeyen bir yayın organında yer alan haberleri de. Bu şahsen kız dolarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve temsilcilerine karşı olan gerçek kastını ortaya koymaktadır” sözleriyle tepki gösterdi.

İşte TELE 1'de yayınlanan haber programının videosu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.