CHP'li Ertugay, Çerçioğlu’nu hedef aldı: “Geberdiğinde…”

CHP'li Ertugay, Çerçioğlu’nu hedef aldı: “Geberdiğinde…”

Aydın Büyükşer Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı elektrik mühendisi CHP’li Turkantos Ertugay, “Bir belediye başkanı hangi partiden olursa olsun, hamile veya emzirmeye bebeği olan bir emekçi anneyi işinden atmaya çalışıyorsa; o belediye başkanı geberdiğinde zevk almak veya cezaevine girdiğinde ceza almasına çalışmak insanlık görevidir” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı elektrik mühendisi CHP’li Turkantos Ertugay, isim vermeden Aydın Büyükşer Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirdi.

Belediye çalışanlarına yönelik mobing uygulamalarıyla, kadın çalışanların hamile kalmalarına varıncaya kadar özel hayatlarına müdahale eden ve son olarak siyasetçi, gazeteci, belediye bürokratları ile Sayıştay müfettişlerini adım adım takip ettirdiği için gündemden düşmeyen Özlem Çerçioğlu, CHP eski il başkanlarından Bayram İnci’nin kızı Damla İnci’ye yönelik mobingle gündeme gelmişti. Damla İnci hamileyken 40 kilometre uzaklıkta bir birimde görevlendiren Çerçioğlu, emzikli anne olmasına rağmen bu tasarrufundan geri adım atmamıştı.

İsim vermeden bu olayı sosyal medya hesabında paylaşan Ertugay şunları kaydetti:

“Bir belediye başkanı hangi partiden olursa olsun, hamile veya emzirmeye bebeği olan bir emekçi anneyi işinden atmaya çalışıyorsa; o belediye başkanı geberdiğinde zevk almak veya cezaevine girdiğinde ceza almasına çalışmak insanlık görevidir.”

ekran-goruntusu-2024-06-26-130847.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum