Aydın’da bayram alışverişi yoğunluğu yağmura rağmen devam etti

Aydın’da bayram alışverişi yoğunluğu yağmura rağmen devam etti

Aydın’da Ramazan Bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, çarşı ve pazarlara akın etti. Gün boyunca aralıklarla etkili olan yağmur, alışverişe engel olmazken, özellikle tatlıcılarda uzun kuyruklar oluştu.

Bayram hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar, giyim mağazalarından marketlere, kuruyemişçilerden tatlıcılara kadar birçok noktada yoğunluk oluşturdu. Bayramın vazgeçilmezlerinden olan tatlılara büyük ilgi gösterilirken, tatlıcıların önünde uzun sıralar dikkat çekti.

Öte yandan bazı esnaflar bekledikleri hareketliliğin yaşanmadığını belirtirken, yağmura rağmen alışverişe çıkan vatandaşlar bayram için gerekli hazırlıklarını tamamlamaya çalıştı. Ramazan Bayramı’na saatler kala, Aydın’da alışveriş hareketliliği devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.