Umut Tuncer’e AK Parti’de bir kez daha önemli görev
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez “Genel Başkan Vekili Yardımcısı” olarak görevlendirildi.
Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer’in yeniden görevlendirilmesi, Aydın teşkilatında da sevinçle karşılandı. AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Efkan Ala’nın tensipleriyle yeniden ‘Genel Başkan Vekili Yardımcısı’ olarak görevlendirilen MKYK Üyemiz Sayın Mehmet Umut Tuncer’e başarılar diliyoruz. Yeni dönemde de samimiyet ve gayretle başarılı işlere imza atacağına olan inancımız tamdır.”
Görevlendirme sonrası açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, duyduğu memnuniyeti ve onuru dile getirerek, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Efkan Ala’nın tensipleriyle yeniden Genel Başkan Vekili Yardımcısı olarak görevlendirilmenin onurunu yaşıyorum. Allah bizleri, büyük ve güçlü Türkiye idealimizin kutlu yürüyüşünde muvaffak etsin.” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.