Takip talimatını Çerçioğlu mu verdi?

Takip talimatını Çerçioğlu mu verdi?

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sekreteri Gökçen Çavuşoğlu’nu eşi Ozan Çavuşoğlu’nun milletvekilleri Mustafa Savaş, Şebnem Bursalı, Evrim Korakoz, Hüseyin Yıldız, bürokratlar Tahsin Kocaman, Hakan Olkaç, gazeteciler Servet Töz, Emin Aydın ve Ahmet Gözen, Serhan Seyhan ve Sayıştay müfettişlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda şahsı fiziki takip ettirdiği ortaya çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesinde yaşanan skandallardan birini Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakın isimlerden gazeteci Durmuş Tuna ifşa etti. Ozan Çavuşoğlu’na “Belediye çavuşu” yakıştırması yapan Tuna, “Bugüne kadar takip ettirdiği isimleri tek tek yayınlayacağım” diyerek Çavuşoğlu’nun fiziki takip ettirdiği isimleri tek tek açıkladı.

Çavuşoğlu’nun takip ettirdiği kişiler arasında AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş, Şebnem Bursalı, Mehmet Erdem, CHP milletvekilleri Evrim Karakoz, Hüseyin Yıldız, belediye başkanları AK Partili Metin Ertürk, CHP’li Mustafa İberya Arıkan, Fatih Atay, bürokratlar Tahsin Kocaman, Hakan Olkaç, Cengiz Süne, Önder Yeğen, gazeteciler Servet Töz, Emin Aydın ve Ahmet Gözen, Serhan Seyhan ve Sayıştay müfettişleri de bulunuyor.

Çerçioğlu’nun bilgisi olmadan takip işinin yapılamayacağı belirtilirken; “Bu isimleri ortak bir noktada buluşturan konu, takip ettirilmeleridir” diyen Tuna, Çavuşoğlu tarafından takip ettirilen isimleri sosyal medya hesabında yayınladı.

Mustafa İb... Ar...

Ahmet Göz...

Mehmet Erd...

Srhn Sey...

Süm... Ün...

Sayıştay Müfettişleri

Ayt.k.n K..a

Erman Ç...n

Mustafa S..ş

Emin A...ın

Eym..n A.y

Ufuk S.r.ar Ö..en

T.hs.n K.c.an

C.ngiz S.ne

Sav.ş K.ç

Ayşegül Şa...ci Lo..r

Evr.m Ka...z

Ha.met A...n

Hüse..in Y..z

Fat.h A..y

Fuat Ö..ş

Er..l Ö.h.v.t.u

L.ve.t T.nc.l

F.t.h A..n..li

Se..v.t T.z

M..m..t Şa.n Iş..k

M.hm.t Bu.ç.n Çet.nk.y.

Ş.bn.m Bu.sa.ı

Önder Ye.e.

H.k.n Ol.aç

Ali Ç.n.r

Me.in Er. ür.

Ne.e Me.de.s

Abi.in Ar.l.n

E.g.n P.yr.z

İs.m.t Mü.e

durmus-tuna-1.pngdurmus-tuna-2.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum