Sanat Güneşi Zeki Müren Çok Sevdiği Bodrum’da şarkılarıyla anıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren aramızdan ayrılışının 28.yılında Bodrum'da şarkılarıyla anıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren aramızdan ayrılışının 28.yılında Bodrum'da şarkılarıyla anıldı.

Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde, sanatçılar Umut Akyürek ve Hakan Aysev sahne aldı ve gecenin sunuculuğunu ise sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin yaptı. Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen anma gecesine Zeki Müren'i sevenler yoğun ilgi gösterdi ve antik tiyatroyu doldurdu.

Tüm mal varlığını TSK Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı'na bağışlayan Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatının 28.yılında çok sevdiği Bodrum'da anıldı. Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesi destekleri ile düzenlenen Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde, sanatçılar Umut Akyürek ve Hakan Aysev sahne aldı. Şef Eray İnal eşliğinde vatandaşlara Zeki Müren şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatan anma gecesinin sunuculuğunu da sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin yaptı. Yoğun ilgi gören anma programına Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral İsmail Şanlı, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ve üyeler ile her iki vakfın bağışçıları, çalışanları, şehit ve gazi aileleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Sanat Güneşi Zeki Müren'in Muğla'nın çok değerli bir hemşehrisi olduğunu, aramızdan ayrılışının 28.yılında bu büyük sanatçıyı saygı ve özlemle andıklarını söyledi ve anma gecesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri