Pehlivan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ağırladı

Türkiye Buluşmaları kapsamında İzmir'de çeşitli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Menemen Belediyesini ziyaret etti. Yılmaz, "Gönül birliği kader birliği içinde yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün akşam saatlerinde geldiği Menemen'de vatandaşların alkışları ile karşılandı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan tarafından ağırlanan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz. Daha refah, daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı. Yılmaz, Menemen ziyareti kapsamında Menemen Belediyesi tarafından ilçede yapılacak hizmetlere dair Başkan Aydın Pehlivan ile bilgi alışverişinde bulundu.

"Devletimize ve milletimize lâyık olmaya çalışıyoruz"

İlçe protokolü ile birlikte Yılmaz'ı karşılayan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Yerel seçimlerde elde edilen başarı sonrası devletimizin en önemli makamlarından biri olan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı makamının sahibi Sayın Cevdet Yılmaz'ı, ilçemizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Ege'nin en büyük kütüphaneleriyle, olimpik yüzme havuzlarıyla, köprülü kavşaktan yol çalışmalarına ve eğitime olan desteğiyle devletine ve milletine layık olmaya çalışan Menemen Belediyesi olarak, çalışmalarımızın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz tarafından teveccüh görmesinden gurur duyduk. Bu ziyaretle yerel yönetim ve merkezi hükümet uyumunun, toplumun refahı için ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hürmetlerimizi ve Menemenli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik." dedi.

Öte yandan Menemenli gençlerin de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a ilgisi büyüktü. Menemen FK taraftarları, Yılmaz'a üstünde adının yazılı olduğu Menemen FK forması hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri