Milliyetçi hareketin sembol ismi Rıdvan Naci Devli son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz cumartesi günü hayatını kaybeden ülkücü-milliyetçi hareketin sembol isimlerinden ve Türk Eğitim Sen ve Türk Ocakları Aydın Şubesi kurucularından biri olan emekli öğretmen Rıdvan Naci Devli, son yolculuğuna uğurlandı. 70 yaşında hayata gözlerini yuman Devli’nin cenazesi ülkücü ve eğitim camiasını bir araya getirdi.

Türk Ocakları Aydın Şubesi kurucularından, Türk Eğitim Sen Aydın Şubesi başkanlığı, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Aydın İl Temsilciliği, Aydın Lisesi Müdür Başyardımcılığı gibi görevlerde bulunan emekli öğretmen olan önceki gün kolon kanseri tedavisi görmekte olduğu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde vefat eden 70 yaşındaki Rıdvan Naci Devli ülkücü ve eğitim camiasını bir araya getirdi.

Aydın Bey Camisindeki cenaze törenine 23, dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Efeler Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Türk Ocakları Aydın Şube Başkanı Eyüp Doyuran, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonuna bağlı sendika başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir süredir tedavi gören ve geçtiğimiz cumartesi günü 70 yaşında hayatını kaybeden Rıdvan Naci Devli’nin vefatı büyük üzüntüye neden olurken, oğulları taziyeleri kabul etti. Devli’nin cenazesi ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası Kemer Mezarlığında toprağa verildi.

Yıllar önce eşini kaybeden Devli 2 çocuk babasıydı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri