Aksu, Çerçioğlu’nun gerçek yüzünü ortaya koydu

Aydın 24 yazarı Servet Töz’ün kaleme aldığı “Allah belanı versin” başlıklı köşe yazısına yorum ekleyen eski Aydın Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun gerçek yüzünü ortaya koydu. Çerçioğlu hakkında hazırladığı dosyayı emniyet müdürlüğüne verdikten sonra evinin kurşunlandığını belirten Aksu, Çerçioğlu hakkında yazdıklarını kanıtlamaya hazır olduğunu söyledi.

Aydın 24 Haber yazarı Servet Töz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef aldığı “Allah belanı versin” başlıklı köşe yazısı yayınladı. Servet Töz’e kurulan kumpasın anlatıldığı köşe yazısı gündeme bomba gibi düşerken, yazıya yorum ekleyen eski Aydın Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Çerçioğlu hakkında hazırladığı dosyayı emniyet müdürlüğüne verdikten sonra evinin kurşunlandığını ve hiçbir şeyin gizli kalmayacağını belirten Aksu, “Halen elimdeki tüm deliller ile bu söylediklerimi kanıtlamak üzere hazırım” dedi.

Aksu yorumunda gündemi sarsacak yeni iddialarda bulundu:

“Yıllardır bana gelen ihbarları biriktirdim. Somut ve delile dayalı olanları, savcılığa şikayet ettim. Dosyalar savcılar (fetöcü) (çeteci) tarafından örtbas edildi. Suçlar zaman aşımına sokuldu.

EVİM KURŞUNLANDI

Fetöden atılan bir emniyet müdürü beni davet etti. ÖÇ’nin içyüzünü anlamamı istedi. Bende ‘yazılı olarak size bir rapor hazırlarım’ dedim ve hazırlayıp verdim. Adam fetöcü çıktı ve ben raporu verdikten sonra evim kurşunlandı. Ve saldırılar başladı.

KAYINPEDERİNİ ÜÇ KERE SATIN ALIR

Herkes ÖÇ’nin zengin olup, ihtiyacı yok diyerek geçiştiriyor. 20 yılda benzer şekilde elde edilen paralar onun kayınpederini üç kere satın alır. Kolay değil onu bunu ayakta tutmak. 2008 yılında JANTSA batma noktasındaydı. İktidarla bağlantılı çalışan öç sayesinde dünya devi oldu. Bunların hiçbiri gizli kalmayacak. Halen elimdeki tüm deliller ile bu söylediklerimi kanıtlamak üzere hazırım.”

Yazarımız Servet Töz'ün kaleme aldığı "Allah belanı versin!" başlıklı yazısı için lütfen tıklayınız.

İŞTE AKSU'NUN EVİNE YAPILAN SİLAHLI SALDIRI HABERİ

Hüseyin Aksu’nun Evine İhale Mafyası mı Saldırdı?

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri