METKAP ile geleceğin sanayi teknolojileri

METKAP ile geleceğin sanayi teknolojileri

METKAP bir Ticarethane projesidir.

METKAP bir Ticarethane projesidir. 2024 yılında teslim edileceği öngörülen bu proje, işinizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamayı hedefler. 18 ay taksitle 0 vade farkı sayesinde avantajlı bir seçenekten yararlanmak isteyenlerin ilk tercihi olan METKAP, çevre dostu arıtım ile geleceğe yatırım yapmak isteyenlerin de tercihidir.

METKAP Projesinin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Özellikle metal ve plastik kaplama sektöründe kaplama işlemleri esnasında ağır metaller kullanılır. Bu metallerin suya verdiği zararı minimize etmek için özel olarak geliştirilmiş bir teknoloji ile tasarlanan METKAP projesi teknolojinin son faydalarını kullanmıştır. Kendi bünyesinde bulunan arıtma tesisi hem bütçeniz için doğru bir karar vermenize yardımcı olur hem de çevreye verdiğiniz zararı minimize eder.

Ekstra bir kurulum ya da dışarıdan desteğe gerek kalmadan arıtma işlemlerinden faydalanabilirsiniz. Bu durum METKAP projesi ile elde edilecek avantajların başında gelir. Bununla birlikte proje içerisinde bulunan yapıların tamamı 8 metre kat yüksekliğine sahiptir. Bu durum farklı sektörler için uygun bir tercih yapmak isteyenlerin seçenekleri arasına girmesini sağlar. 66 bin metre2’den oluşan toplam inşaat alanı sektörel sanayi sitesi olarak tasarlanmıştır. Bu durum geniş bir üretim alanı sağladığını gösterir. Toplamda 137 adet imalathanesi bulunan METKAP 6,5 metre ile 8 metre arasında değişen kat yükseklikleri sayesinde alan kazandırır. Her ihtiyaca uygun alanlar sunma konusunda sahip olduğu önemli başarı üretim kapasitenizin maksimize edilmesi adına da önemli bir rol oynar.

METKAP Projesinin En Önemli Özelliği: Artıma Konusunda Sağladığı Avantajlar

METKAP projesinin her geçen gün daha yoğun bir ilgi ile karşılaşmasını sağlayan bazı önemli teknik özellikleri bulunur. Bunların arasında ise arıtma gelir. Sürdürülebilir üretim anlayışı benimsenerek tasarlanmış olan METKAP kendi içerisinde bir arıtma tesisine sahiptir. Doğayı korurken üreticilerin arıtma işlemi için ekstra maliyet ayırmasını engeller. Daha uygun maliyetle arıtma gerçekleşmesine olanak sağlar.

METKAP projesinin her katında tır girişi bulunur. Bu durumda önemli bir avantaj sağlar. Geniş kapasiteye sahip arıtma tesisine içerisinde barındırması ise projenin gördüğü yoğun ilginin en temel sebeplerinden biridir. Yüksek tavan, sektörün ihtiyacını karşılayan elektrik gücü, yeni sirkülasyon alanı, bütün imalathanelerde bulunan doğal havalandırma imkanı, her kata tır girişine izin veren yapılanma, yüksek taşıma kapasitesi, hususi teknik alan ve geniş kolon aralıkları gibi birbirinden farklı özelliklere sahip olan bu proje, her sektörün değişen ihtiyaçları karşılamak için özel olarak geliştirilmiştir.

Bir Ticarethane projesi olan ve bu sebeple de yoğun bir ilgi gören METKAP projesi tercih edilmesini sağlayan sayısız özelliğe sahiptir. İstanbul’un en değerli lokasyonunda yer alması ise lojistik açıdan çok önemli avantajlar sağlar. İstanbul Havalimanına 30 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 35 dakika, TEM Otoyolu’na 10 dakika ve Kuzey Marmara Otoyoluna yalnızca 15 dakika uzaklıkta konumlanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.