Kuşadası Belediyesi yeni eğitim yılında da öğrencilerin yanında

Kuşadası Belediyesi yeni eğitim yılında da öğrencilerin yanında

Eğitim alanında yaptığı yatırımlar ve eğitim kurumlarına verdiği destekle hemşehrilerinin takdirini kazanan Kuşadası Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının ilk haftasında kentte yaşayan ilk, orta ve lise dereceli okullarda eğitim gören öğrenciler için kırtasiye malzemesi desteğinde bulunmaya başladı.

Kuşadası Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da kentte eğitim gören öğrencileri yalnız bırakmadı. Yıl boyunca sunduğu ayni ve nakdi yardımlarla ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldüren Kuşadası Belediyesi okulların açılması ile birlikte kırtasiye malzemesi desteğini başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okullardan ve velilerden alınan ihtiyaç listeleri doğrultusunda her öğrenci için özel olarak hazırlanan kırtasiye paketlerinin dağıtımının ilki Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleşti.

Kırtasiye paketleri, belediye meclis üyeleri Zeynep Hanbay ve Ali Aydın tarafından imza karşılığında velilere ve öğrencilere teslim edildi. Kırtasiye malzemelerini teslim alan kent sakinleri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etti. Geçtiğimiz yıl 1.147 öğrenciye sağlanan kırtasiye malzemesi desteğinden bu yıl 1500’ün üzerinde öğrencinin faydalanması bekleniyor.

thumbnail-kirtasiye-yardimi-2.jpg

thumbnail-kirtasiye-yardimi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.