CHP’li belediyeden TÜRGEV’e milyonluk bağış!

CHP’li belediyeden TÜRGEV’e milyonluk bağış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak’ın da yöneticisi olduğu TÜRGEV’e, CHP’li belediye başkanının milyonlarca lira bağış yaptığı öne sürüldü.

Araştırmacı yazar Ergün Poyraz, TÜRGEV olarak bilinen Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na CHP’li bir belediye başkanının milyonlarca lira bağış yaptığını iddia etti. Bağışçı belediye başkanı ile ayrıntıları hazırlık aşamasındaki İsa’nın Çocukları adını verdiği kitapta açıklaması beklenen ünlü yazar sosyal paylaşım sitesinde; “Hırsızı, dolandırıcıyı, sahtekârı hak ve halk düşmanlarını aday gösterirsen böyle hezimete uğrar, ardından utanmadan halka ve seçmene dil uzatırsın... CHP’li belediyeler ne hikmetse halka değil AKP'lilere hizmet için yarışırken, oy gelmedi diye halkı aşağılıyorsa önce aynaya baksınlar... Sen AKP'lilerin çocuklarını sözleşmeyle işe alıp, CHP'lileri belediyenin önünden bile geçirmezken bu halktan hangi yüzle oy isteyebiliyorsun. Neyse, yazılacak çok şey var her şey; “İsa'nın Çocukları’nda” dedi.

“AKP, EŞEK ÇIKARSA YİNE KAZANIR”

ergun-poyraz-003.jpgErgün Poyraz’ın bu sosyal medya yazısı çok sayıda paylaşım, beğeni ve yorum aldı. Buraya da yorum yazan ünlü yazar, “CHP'li belediye Başkanlarının çoğu AKP veya ANAP kökenli. Koçarlı'nın CHP'li başkanı da AKP kökenli... İcraatları sonucu bugün AKP 2 bin 500 den fazla fark attı. Seçim günü CHP'li yedi kadar seçmen oy kullanacağı yere gitmek için CHP ilçe başkanından araç temin etmesini istiyor. İlçe başkanı ben cebimden mi vereceğim diyerek CHP'li seçmenleri oy kullanmaya göndermiyor. Bu başkan da Doğru Yol kökenli. CHP'li seçmenlerin çalınan hayvanlarının hesabını veremeyenler oy da alamadı. Oysa CMK'nın baş bekçi ve bekçisi "çalma emrini başkan verdi" diye ifade verdi. Buna rağmen bu isim hala görevdeyse her zaman dediğim gibi AKP bunların karşısına eşeği çıkarsa yine kazanır” yorumunda bulundu.

O İSİM ÇERÇİOĞLU MU?

Yazar Ergün Poyraz isim vermedi ama siyasi kulislerde, TÜRGEV’e milyonluk bağış yapan başkanın CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olduğu konuşuluyor.

ergun-poyraz-paylasim-1.jpgergun-poyraz-paylasim-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum