Çerçioğlu’nun yalanını yüzüne vurdular!

Çerçioğlu’nun yalanını yüzüne vurdular!

Aydın'da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP'li 13 ilçe belediye başkanı, Türkiye'deki ekonomik krize bağlı olarak yaşanan hayat pahallılığı ve giderek düşen alım gücü karşısında Aydın halkının refahını artıracak projeleri görüşmek amacıyla bir araya geldi. Krizin etkilerini azaltmaya yönelik gerçekleştirilecek önlemlerin ele alındığı toplantı sonunda, CHP'li belediye başkanları ortak bir taahhütname imzaladı ancak bu girişim inandırıcı bulunmadı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i zor durumda bırakmak için, Kuşadası sahilindeki büfeleri tuvaletleri kaldırtan Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu düşmanca tavrı nedeniyle CHP’li 13 belediye başkanının imzaladığı taahhütname samimi bulunmadı. AK Parti Söke ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Gürer, birbirleriyle çekişmeleri nedeniyle sahilden sökülen soyunma kabinlerinin videosunu paylaşarak, “Ortak çalışma bildirisi mi geçiniz” eleştirisinde bulundu.

r-1.jpg

AK Partili Gürer’den sonra bir eleştiri de Aydın Büyükşehir Belediyesi emekli bürokratlarından CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Gürdal’dan geldi.

ibrahim-gurdal.jpg“Bugünkü belediye başkanları toplantısı çok şıktı…Olması gereken gibiydi…Belediye Başkanları, Büyükşehir Başkanımızın önderliğinde sık sık toplanmalı asılsız bütün söylentileri auta atmalı…” önerisinde bulunan Gürdal şunları kaydetti:

“Bu güzel toplantıda basın mensuplarından biri sordu Özlem Başkanıma; “Kuşadası sahilindeki büfeleri tuvaletleri neden kaldırttınız?” Soru isabetliydi çünkü büfeler kaldırıldığı için herkes Büyükşehir’i eleştirmişti.Sayın Başkanım da cevap verdi “Hepsi eskimişti, pert olmuştu. Yerlerinden söktük şimdi tamir edip isteyen belediyelere veriyoruz.”

Bu yanıta “soru-yorum” getiren Gürdal, “O zaman doğru soru şu” diyerek Çerçioğlu’na hem ‘suç duyurusu’ hem de ‘yalanını yüzüne vurma’ niteliğinde 8 soru yöneltti.

1-Daha 6-7 yıl önce çuvalla para verilerek alınan bu büfeler bu kadar kısa sürede nasıl kullanılmaz hale geldi?

2-Bu büfeler hangi ihale yöntemiyle alındı?

3-İhale komisyonu kimlerden oluşuyordu?

4-İhale şartnamesini kim hazırlamıştı?

5-Muayene kabul komisyonu kimlerden oluşuyordu?

6-Bu kadar kısa sürede perte çıkan bu büfeler, alım ve kullanım süreleri açısından kamu zararı oluşturmuş mudur?

7-Kimdir bu işin sorumlusu?

8-Devletin malı deniz midir?

“Sorum bu kadar” diyen Gürdal, “Ama lütfen troller değil ilgililer cevap versin…” uyarısında bulundu.

0ac2e1c9-fec8-4d35-8a16-ed2057c30fc3.jpg

3f09266a-624b-4912-8bba-95c9bbc77c33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum