Çerçioğlu söktü, Ömer Günel taktı

Çerçioğlu söktü, Ömer Günel taktı

Turist hareketliliğinin en yoğun olduğu Kurban Bayramı tatili öncesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı il Kuşadası plajlarından sökülen tuvalet ve soyunma kabinleri Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in talimatıyla takılıyor.

ÇERÇİOĞLU’NUN SÖKTÜRDÜĞÜNÜ, ÖMER GÜNEL TAKTIRDI

Kuşadası'ndaki plajların bakım ve işletmesinin Kuşadası Belediyesi'ne devredilmesi sonrası Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası plajlarından sökülen tuvalet ve soyunma kabinleri, Büyükşehire ait kamyonlara yüklenerek başka yerlere taşındı.

r-1.jpg

Tepki çeken bu uygulamadan sonra kolları sıvayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Aydın Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu’nun söktüklerinin yerine yenilerinin takılması talimatını verdi.

0ac2e1c9-fec8-4d35-8a16-ed2057c30fc3-002.jpg

KUŞADASI SAHİLLERİ KONFORLU VE HİJYENİK TATİLİN ADRESİ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

Halk plajlarında ücretsiz şemsiye ve şezlong uygulaması ile “vatandaş memnuniyeti odaklı” çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Başkan Ömer Günel, kentin dünyaca ünlü plajlarını tatilciler için daha hijyenik ve konforlu hale getirmek için turizm sezonunun başından bu yana mesai harcıyor.

Tatillerini geçirmek için Kuşadası’nı seçen yerli ve yabancı turistlerin ücretsiz olarak faydalanabileceği şemsiye ve şezlongları plajlara yerleştirmeyi sürdüren Kuşadası Belediyesi, yenilediği duş, soyunma kabini ve tuvaletler ile de memnuniyet yaratıyor. Bu kapsamda Kuşadası Belediyesi ekipleri, Güzelçamlı sahilinden başlayarak halk plajlarının tamamına toplamda 17 adet soyunma kabini, 6 adet tuvalet ve 34 adet duş alanı kurarak kent sakinlerinin ve tatilcilerin kullanımına açacak.

thumbnail-dus-alanlari-2.jpg

thumbnail-dus-alanlari-3.jpg

thumbnail-dus-alanlari-2-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
89 Yorum