Bu Kur’an kursunda yok yok!

Bu Kur’an kursunda yok yok!

Aydın Efeler ilçe Müftülüğüne bağlı Kozdibi Camisinde yaz Kur'an kursuna gelen yaklaşık 100 öğrenci, din görevlisi İzzet Yorulmaz öncülüğünde sabah sporu ile başladığı kursta Kur’an- Kerim ve milli manevi değerleri öğreniyor. Kurstan arda kalan zamanda ise futbol aktivitesi yaptırılıyor. Çocuklara her gün ikramlarda bulunuluyor.

Aydın İl Müftülüğü bünyesindeki camiler ve Kur’an Kurslarında yaz Kur’an kursları sürüyor. Aydın’ın Efeler ilçesi Kurtuluş Mahallesinde de çocuklar Kozdibi Camisinde açılan Kur’an kursuna büyük ilgi gösterdi. Kur’an- Kerim ve milli manevi değerleri öğrenmek için camiyi şenlendiren çocuklara, din görevlisi Kozdibi Cami Müezzini İzzet Yorulmaz öncülüğünde sabah sporu yaptırılıyor, futbol aktivitesi yaptırılıyor. Çocuklara her gün dondurma, pide, lahmacun, börek, kek gibi çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

izzet-yorulmaz.jpgÇocuklarımıza camileri sevdirmek gerektiğini söyleyen Kozdibi Cami Müezzini İzzet Yorulmaz, Her sene Diyanet İşleri Başkanlığımız ve müftülüğümüz öncülüğünde camilerde bu yaz Kur’an kursları açmaktayız. Camiler Allah’ın evidir. Camiler sevgi, bilgi ve birlik mekânıdır. Camilerde iyi atmosfer bulup buradan istifade edersek kesinlikle huzur buluruz. Camileri yavrularımıza küçük yaşlarda sevdirmeli ve camilerde huzur bulacaklarını herkese anlatmalıyız. Müslümanlar için son derece kıymetli olan camilerimizi çocuklarımız şenlendirsin, kutsal kitabımızı, milli değerlerimizi öğrensinler diye her gün çeşitli bol bol ikramlarda bulunuyoruz. Eğitsel oyunlar oynatıyoruz. Teknolojik imkânlarımızı kullanarak değerler eğitimi dersleri vermekteyiz. Biz biliyoruz ki bugünün küçükleri yarının camilerdeki saflarımızı dolduracak büyükleri olacaktır. Camide çocuk sesi bizim neşemiz olmaktadır. Yaz kurslarımız boyunca bize maddi ve manevi destek veren hayırseverlerimizden cemaatimizden ve velilerimizden Allah razı olsun. Mevla’m hayırlarını kabul etsin” dedi.

İkramları afiyetle yiyen çocuklar da, bu etkinliğe öncülük eden din görevlisi Yorulmaz ile hayırseverlere teşekkür etti.

kozdibi-3.jpg

kozdibi-6.jpg

kozdibi-1-1.jpg

kozdibi-2-3.jpg

kozdibi-2-5.jpg

kozdibi-4.jpg

kozdibi-1-6.jpg

kozdibi-2.jpg

kozdibi-1-2.jpg

kozdibi-1-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.