Başkan Ömer Günel’den öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılı jesti

Başkan Ömer Günel’den öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılı jesti

Kuşadası Belediyesi ekipleri, ilk ders zilinin çalması ile başlayan 2024-2025 eğitim-öğretim yılı nedeniyle kentte bulunan okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçek verdi. Ekipler, okul yöneticilerine ve öğretmenlere Başkan Ömer Günel’in sevgi, selam ve yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.

Kentte yaşayan öğrencilere yönelik olarak yaşama geçirdiği beslenme çantası desteği, kırtasiye ve eğitim yardımı gibi projeler ve eğitim kurumlarına sunduğu destekle hemşehrilerinin takdirini kazanan Kuşadası Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Güvercin Masa ekipleri, ilk ders zilinin çalması ile birlikte kentte bulunan ilk, orta ve lise dereceli okulları ziyaret ederek öğretmenlere Başkan Ömer Günel’in başarı dileklerini iletti. Ekipler, öğretmenlere ve okul çalışanlarına Başkan Ömer Günel adına tatlı ikram ederek çiçek verdi. Kuşadası’nda görev yapan öğretmenler ise nezaketi için Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Başkan Ömer Günel, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim emekçileri için başarı getirmesini temenni ederek ebeveynlere de kolaylık diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.