Aydınlı bisiklet takımı üçüncü oldu

Aydınlı bisiklet takımı üçüncü oldu

Türkiye Kupası 2. Etap Bisiklet Yol Yarışları, U-13 kategorisinde Antalya’da gerçekleştirildi. Yarışlarda Aydın’ı temsil eden Aydın İki Teker Bisiklet Spor Kulübü, gösterdiği üstün performansla Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Antrenör Abdullah Yıldırım liderliğinde yarışmaya katılan sporcular, bireysel ve takım olarak mücadele ederken talihsiz olaylar da yaşandı. Birinciliğe doğru ilerleyen İki Teker Spor Kulübü sporcusu Enes Dönmez, iddiaya göre bir rakip sporcunun kendisini bariyerlere sıkıştırması sonucu geriye düştü. Büyük bir çabayla yarışa devam eden Dönmez, dördüncü olarak yarışı tamamladı. Sıkıştırmayı yapan sporcu ise bariyerlere çarparak düştü.

Bu kazada Aydınlı sporculardan Yağız Efe Uyanık ve İbrahim Enes Şahin de yaralandı. Parmağı kırılan Şahin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yarış sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Abdullah Yıldırım, bazı sporcuların kasıtlı olarak tehlikeli hareketlerde bulunduğunu iddia ederek bu tarz durumların önlenmesi için gerekli cezai yaptırımların uygulanması gerektiğini söyledi. Yıldırım, tüm zorluklara rağmen Türkiye üçüncülüğünü elde eden takımının büyük bir başarı gösterdiğini belirterek Aydın halkının bu genç sporculara destek olmasını istedi.

aw398506-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.