11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün acı günü
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün dayısı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Tahir Satoğlu, dün hayatını kaybetti. Tıp dünyasının saygın isimlerinden olan Satoğlu için bugün İzmir'de Hacı Fatma Tatari Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze törenine merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, yeğeni 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, siyasiler ve Kestanepazarı Vakfı üyeleri katıldı.
Prof. Dr. Ahmet Tahir Satoğlu’nun cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Urla ilçesine götürüldü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.